Dinsdag 6 april 2021

Online themabijeenkomst 'Invloed van leidinggevenden op Duurzame Inzetbaarheid'

Wilt u effectiever leidinggeven en meer betekenen voor uw medewerkers en de organisatie? Neemt u dan deel aan de online bijeenkomst ‘Invloed van leidinggevenden op Duurzame Inzetbaarheid’. Uw rol als leidinggevende staat hierin centraal. U hoort, ziet en leert welke invloed u heeft op het gezond, gemotiveerd en productief houden van uw medewerkers.Zeker nu, in coronatijd, staat de balans werk & privé steeds verder onder druk.

Invloed van leidinggevenden
Als leidinggevende heeft u invloed op de duurzame inzetbaarheid in uw organisatie. Vier thema’s die hierop betrekking hebben, zijn:
 
Gezondheid & Vitaliteit
In deze coronacrisis is de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers van groot belang, niet alleen voor henzelf, maar zeker ook voor de continuiteit van uw organisatie..

Vakkennis & Vaardigheden
Zijn uw medewerkers tevreden met hun werk? Hebben ze behoefte aan meer ontwikkeling? Of moeten ze juist worden afgeremd?

Motivatie & Betrokkenheid
Veel medewerkers zijn thuis aan het werk of hebben door de coronacrisis aangepast werk. Om iedereen betrokken en gemotiveerd te houden is best een uitdaging, als men al langere tijd op afstand werkt.

Werk & Privé in Balans
Signaleer tijdig of uw medewerker alle ballen in de lucht kan houden, zowel op het werk als thuis. Zo niet, ga hierover in gesprek.
 
Terugblik bijeenkomst
Klik hier om de bijeenkomst terug te kijken.