Subnavigatie

Samen het beste resultaat

Bij MoVital kun je er vanuit gaan dat je binnen maximaal drie behandelingen weet wat er precies aan de hand is. Snel en gerichte behandeling op het juiste moment. We hebben ons als doel gesteld jou niet alleen op korte termijn te helpen maar juist ook op lange termijn. Daarom geloven wij in samenwerking, resultaatgericht, eerlijkheid, compassie en uiteindelijk zelfredzaamheid!

In 15 jaar gegroeid tot de praktijk voor fysiotherapie, leefstijl, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in Emmen. Gebruikmakend van je eigen kracht, ervaring, wetenschap en omgeving helpt MoVital samen doelgericht te bewegen naar datgene wat jij leuk en/of belangrijk vindt. Anders gesteld: autonoom en zinvol leven of werk. Je leert de nodige vaardigheden en kennis. Daar waar nodig springen we bij als stress, pijn, stijfheid, angst of vermoeidheid  jouw leven of medewerker beperkt. Deze visie past bij de volgende diensten:

  • Fysiotherapie: Bij klachten aan gewrichten of spieren zoals rugpijn en (sport)revalidatie.
  • Healthcoach: Werken aan gezondheid en leefstijl zoals stress, slapen, voeding, stoppen met roken en bewegen
  • Vitaliteitstherapie: Bij (onverklaarbare) lichamelijke klachten, (SOLK) zoals chronische pijn en burn-out.
  • Integraal vitaliteitmanagement: Integrale aanpak voor deviant leiderschap ontwikkeling, burn-out preventie en duurzame inzetbaarheid.
  • Snel en gerichte behandeling: Movital is continu bezig met het leveren van de best mogelijke, weteschappelijke zorg en behandeling.

Ons Motto 
De juiste behandeling op het juiste moment. Jij wilt het liefst zo snel mogelijk van je klachten af of verbetering van jouw situatie. Dit nemen wij erg serieus. Wij doen er dan ook alles aan om indien mogelijk jouw doel zo snel mogelijk te realiseren op een verantwoorde wijze. Het is daardoor niet voor niets dat onze behandelingen sneller zijn dan het gemiddelde in Nederland. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook met jouw klachten aan de slag te gaan.

Bekijk de website van MoVital